Kindersurprise verrassingseieren want de verrassing dat ben jij

Eggciting Content straalt uit wie jij bent

Waarom je beter jezelf blijft dan een kopie wordt van iemand die je bewondert. In ondernemersland zijn er altijd wel mensen voor wie je bewondering hebt. Vanwege hun prestaties, de briljante ideeën of het lef dat ze tonen. En dat mag. Zij doen iets goed.

Verbinding maken

Wat ze supergoed doen? Zij weten exact wat hun mensen willen weten of leren en gebruiken dat in hun content (alles wat ze aan communicatie doen). Ze vertellen persoonlijke verhalen en laten een groot deel van zichzelf zien, zodat mensen hen beter leren kennen. Zij maken verbinding met hun publiek. Ze gaan echt in gesprek met mensen, onder berichten of in persoonlijke berichten – yes de Direct Message functie. Besteed je Direct Message dus ook niet zomaar uit, dit is de directe lifeline met je mensen.

Verbinding is nodig om in gesprek te gaan. Communicatie moet namelijk van twee kanten komen, anders houd je een monoloog. Het gaat niet alleen om berichten plaatsen en daarna zien wat er gebeurt. Je stelt vragen, luistert heel goed naar wat mensen zeggen en vraagt dóór. En omdat jouw mensen niet gelijk zijn aan de mensen in het netwerk van die toffe ondernemer, heb je je eigen manier te vinden. Sterker nog, de taal die hij of zij gebruikt past bij de persoon en zijn niet per sé jouw woorden.

Wie ben j-EI?

Jezelf laten zien zoals je bent? Dan moet je wel weten wie je bent. Dus belangrijker is, dat je eerst zelf goed weet wie je bent, waar je voor staat en waarom je juist dít doet. Ik bedoel, geld verdienen willen we allemaal, maar je hebt ooit gekozen voor hetgeen je nu doet. Waarom? Dat willen we weten.

Waar word je blij van? Wie kun je goed helpen en wat is het mooiste dat je kunt bereiken? Je begint dus te vertellen over jezelf. Say what?? Het gaat toch om de ander? Ook! Zeker, en daarom is het nodig dat je meer van jezelf laat zien. Zoals je echt bent en niet een tekst van een ander kopieert. Want daarmee zeg je nog steeds niks. We willen weten wie jij bent. Dus hup, schrijf maar een openhartig bericht of neem die lekker-niet-perfecte-video op. Wees jezelf, juist ook online. Dat schept vertrouwen en laat dat nu juist de trigger zijn om in actie te komen.

Jij bent goed zoals je bent. Inspireer de mensen met jouw waarde. Actie in de taxi! Ga voor jouw Eggciting Content.

Ben je trouwens gek op Eggciting Content en wil je weten hoe jij dat maakt? Bestel The Eggciting Content Game en ga aan de slag.