Over Annemieke van Waterschoot

Ontdek en deel jouw verhaal

Waarom elke ondernemer een uniek verhaal heeft dat de tofste mensen aantrekt en de meesten het niet delen…want er zijn er al zoveel die hetzelfde doen!

Je opent social media en gaat scrollen. Verdorie, je bent jaloers op die likes en reacties van je concurrent. Waarom zij wel en jij niet? Ah nee, juist over dát onderwerp wilde je ook net vertellen. Nou dan maar niet. Want stel je voor dat mensen dan zeggen: Je bent een copycat ofzo. Waarover ga je dan schrijven? Uren later staat er nog geen letter op papier. Volgende week dan maar weer een poging wagen.

Heb jij zo’n haat-liefde verhouding met social media?

Geloof me, je bent niet de enige ondernemer die worstelt met social media en al zeker niet de laatste. Gebrek aan tijd, energie, inspiratie, … Weet dat jouw netwerk graag van je hoort, content is king! Of je de content zelf schrijft of content uitbesteedt, deel jouw expertise, verhaal en waar je voor staat. 

Wie ben j-EI?

Gekke vraag misschien, en toch stellen we deze te weinig. Waar sta je voor, voor wie ben jij er en wat is jouw ultieme droom? Verhalen verbinden, met verhalen kun je complexe zaken simpeler vertellen en verhalen zijn eggciting. We blijven geboeid vanaf de eerste zin als deze start met “Er was eens…” Daarom weet je vast nog wel hoe het Assepoester verging. En hoe lang is het precies geleden dat je dit sprookje voor het laatst las?

Precies dat. Vertel jouw verhaal op jouw manier en je trekt mensen aan die bij je passen, waar je energie van krijgt en die jij hartstikke goed kunt helpen.

Door hoe en wat je vertelt in jouw berichten maken mensen kennis met jou en jouw bedrijf. Dat verhaal valt niet te kopiëren voor anderen. Mensen gaan jouw naam en merk koppelen aan jouw verhaal. Linksom of rechtsom komen ze dan bij jou terecht.

Verhalen maken verbinding

Ik schreef al verhalen en gedichten toen ik nog op de basisschool zat. De liefde voor schrijven is gebleven. Nieuwsgierigheid naar mensen en waarom ze doen wat ze doen, brengt me tot de meest bijzondere verhalen, invalshoeken en quotes. In de woorden van de geïnterviewde en de stijl van het bedrijf schrijf ik content.

Ik help je graag, want alleen door jouw verhalen helder te communiceren steek je met hoofd en schouders boven de rest uit. Met een passende positionering, strategie en uitvoering ga je een online relatie opbouwen met de mensen in je netwerk. Net als in het echte leven willen we eerst contact leggen en verbinding voelen, voordat we actie ondernemen. Pak de regie in handen en maak dat contact! 

En actie

Grote organisaties duiken vaak weg achter logo’s in hun communicatie en dat maakt het Not Eggciting. Laat medewerkers aan het woord, want mensen praten met mensen. Kies voor kwaliteit en de juiste uitstraling, blijf vooral lekker dichtbij jezelf. Ook online! Laat jezelf zien zoals je bent, zodat er een goede klik ontstaat. 

Ik word blij van ondernemers die met een ambitieuze drive hun boodschap willen verkondigen. Niet alleen denken, vooral ook durven doen. Dus na een goed plan op papier help ik jou en jouw team met de uitvoering. Zonder actie geen verandering. #actie in de taxi

Meer weten?

Bel of mail om kennis te maken. Je bent welkom op mijn kantoor in Hilversum, ik ben werkzaam in het hele land.

Mijn contactgegevens:

Annemieke van Waterschoot
Tel: 06-46614545
annemieke@spiegelei-communicatie.nl

Kantooradres:

Spiegelei Communicatie
Laapersveld 75
1213 VB  HILVERSUM

Of volg me op mijn social mediakanalen waar ik dagelijks actief ben en verhalen, ervaringen en tips met je deel. Ook mail ik Eggciting Updates die je inspireren op gebied van content, social media en ondernemen. Meld je gerust HIER gratis aan.