“Via een zakelijk contact zijn we bij jou terecht gekomen. We wilden een nieuwe website en nog wat andere communicatiemiddelen inzetten, maar daar hadden we eenvoudigweg de mankracht niet voor.

Het werken met jou is prettig. Je kunt de chaos goed kanaliseren en bent proactief in het verzamelen van input, zodat we een continue berichtenstroom op LinkedIn hebben. In onze telefonische sparsessies creëer je overzicht en dat maakt ook dat we even stil kunnen staan bij wat we aan het doen zijn. Naast de vernieuwde website en de LinkedIn berichten gaan we nu ook met nieuwsbrieven aan de slag.

Niet alleen extern maar ook intern valt onze grotere online presence op. We noemen je intern trouwens gewoon Spiegelei haha. Op LinkedIn zetten we projecten van onze opdrachtgevers in het zonnetje en delen ook waar we als Picturae mee kunnen helpen. Natuurlijk beveel ik jou aan, ik zet onze samenwerking graag voort en deel jouw naam graag in mijn netwerk.”

Ellen van Noort

Picturae

“Ik was van plan om te communiceren op LinkedIn en kwam bij jou terecht. De eerste kennismaking was uitermate positief. Je maakt een ijzersterke indruk door adviezen te geven op een leerzame en plezierige manier, waarin je echt kijkt naar wie ik ben. Jouw energieke drive past goed bij hoe ik onderneem.

Absolute gamechangers voor mij waren, dat je me liet ontdekken dat het belangrijk is dat je vooraf bepaalt wat je met je bericht wilt bereiken en àls je communiceert, je dichtbij jezelf blijft, dus op een authentieke manier communiceert. Dat bewustzijn heeft ertoe geleidt dat ik op een andere manier zaken doe en anders kijk naar mezelf als ondernemer.

In mijn berichten deel ik nu op een consistente manier mijn expertise aan de hand van persoonlijke ervaringen en voorbeelden. Door mezelf als merk te positioneren is er een hoge interactie met de mensen in mijn netwerk ontstaan op LinkedIn. Momenteel ben ik dagelijks actief aanwezig op LinkedIn. Bekenden, onbekenden, nationaal en internationaal delen hun visie en vragen mij om advies. Mijn trajecten verkoop ik al zonder dat er een marketingcampagne heeft gedraaid. Dagelijks treden nieuwe, waardevolle mensen toe tot mijn LinkedIn netwerk. Dat vind ik een bizar resultaat en overstijgt echt mijn verwachtingen. Daarom kan ik samenwerken met jou zeker aanbevelen.”

Michel Doppert

Certified Six Sigma Master Black Belt

“De LinkedIn sessie bij Annemieke is mij enorm goed bevallen en heeft mij een goed inzicht gegeven hoe LinkedIn werkt en waar je op moet letten. Annemieke’s aanpak is direct en voortvarend en dat geeft direct resultaat en inzicht. Mij is duidelijk geworden dat structureel je netwerk uitbreiden en jezelf laten horen op LinkedIn belangrijke stappen zijn om jezelf verder op de kaart te zetten. Een aanrader voor elke (startende) ondernemer.”

Gerard Plaisier

Meditation, Consciousness, Tranquility, Concentration, Projects, Business Control

“Werken met Annemieke is een feestje! Ze denkt mee over mijn strategie, levert ideeën die werken en brengt ze tot uitvoering. Mijn social media uitingen kosten mij nu maximaal 3 uur per week. Ik bedenk de content met een BLOG of VLOG en Annemieke en haar team zorgen dat ik iedere dag op verschillende kanalen zichtbaar ben op een manier die past bij mijn brand.”

Mariëlle de Groot - van Dooren

P8® Projectaanpak, voor projectmanagers die de wereld beter maken ☸ projectcoach ☸ auteur ☸ spreker

“Annemieke werkt snel, resultaatgericht en pro-actief. Ze denkt echt mee over een goede aanpak en komt ook met ongevraagde adviezen. Toch heb ik als klant zelf regie over de gekozen aanpak. Ze reageert snel en prettig op mijn vragen. Een verrassend rendement.”

Suzanne Brinkman

Executive coach/ Intervisor / Teamcoach / Trainer / Voor Bestuur & management in de zorg / BrinQ Training & Communicatie

“Ik plaatste een oproep voor hulp met marketing en LinkedIn en Annemieke stuurde me direct een mail en stelde voor om even te bellen. Ik vind het prettig als iemand proactief is en mij ontzorgt. In ons gesprek klikte het meteen.

Wat ik fijn vind aan onze samenwerking, is dat Annemieke heel praktisch is, mij bij de les houdt als het gaat om marketing en de berichtenstroom op gang houdt. We ontvangen veel reacties op onze verhoogde aanwezigheid op LinkedIn en merken ook dat ons netwerk is vergroot. Bovendien tippen mensen ons over mogelijke investeringen of koppelen ons aan mensen in hun eigen netwerk. De directe link naar conversie is in ons geval niet makkelijk te meten, maar ik geloof zeker dat onze activiteit op LinkedIn hieraan bijdraagt. We hebben veel meer sociaal contact met ons netwerk. Ik beveel je daarom zeker aan bij andere Business to Business organisaties, sterker nog dat heb ik al gedaan.”

Désirée van Boxtel

Karmijn Kapitaal

Werken met Annemieke is een hele bewuste keuze geweest omdat ik een groei wilde maken met Linkedin en alleen met de beste professionals wil werken.

Annemieke is scherp, schakelt snel en to the point. Weet van de actualiteiten en maakt direct de vertaalslag naar mijn business. Ik dacht al aardig wat basiskennis te hebben van LI maar kwam er door Annemieke achter dat dit niet het geval was.

Onze strategische LI sessies zijn heel waardevol en zetten mij meteen in de actie modus zonder in losse flodders te vervallen. De acties passen namelijk heel goed bij mijn overall strategie.

Heerlijk om LI zo op lekker eigenwijze te kunnen doen en mij dankzij Annemieke niet te conformeren.

Maaike Bruggeman MBA

The Business Trendwatcher® | Strategisch Businesspartner | Spindoctor | The Pop Up Agency

“Doel was om mijn LinkedInprofiel aansprekend en beter vindbaar te krijgen binnen dit netwerk. Annemieke heeft dit verzoek snel, adequaat en doelgericht aangepakt hetgeen mij energie heeft gegeven om meer en effectiever met dit mooie netwerk aan de slag te gaan. Dankjewel!”

Martijn de Lint

Executive Coach | Supervisory Board | Business Development | Value Driven Leadership | Networking Weak Ties | Privacy IT

Annemiek heeft ons geholpen met het opzetten van een LinkedIn bedrijfspagina en het maken van een social media plan om te zorgen dat we deze pagina op een goede manier beheren en gebruiken. We hebben heel veel aan haar hulp en expertise gehad. Zowel op strategisch niveau als met het redigeren van teksten is Annemiek zeer kundig, behulpzaam en enthousiasmerend. We zullen haar zeker vaker inschakelen, we hebben zeer prettig samengewerkt!

Renske de Zwart

Projectmanagement, Communication, Writing and Editing Professional, Research

“Wij wilden graag de ins- en outs van social media weten en kwamen via een connectie in contact met Annemieke van Waterschoot van spiegelei communicatie. Annemieke is spontaan, heeft een warme persoonlijkheid en je voelt je snel bij haar op je gemak. Op een mooie locatie in Loosdrecht legde zij ons geduldig uit hoe linkedin en Instagram werken. Door zelf aan de slag te gaan werd snel duidelijk waar we tegen aanliepen en konden wij direct onze vragen stellen. Daarnaast gaf zij ons nog tips hoe beter met social media om te gaan. Aan het einde van de presentatie ontvingen certificaten en met de duidelijke handleidingen vertrokken wij voldaan naar huis. Annemieke helpt ons ook na de cursus met de vragen over social media. Ook meer weten van social media? Twijfel niet en neem contact op met Annemieke.

José Van Der Koogh

Persoonlijk Reisadviseur, Luxe vakanties, Cruise-Specialist, Maatwerk reizen, Zuid-Afrika specialist, Huwelijksreizen

“Annemieke heeft mij op een prettige manier geholpen om structuur in mijn zakelijk social media gebruik te brengen. Ook kan ik nu vanuit een duidelijke strategie aan het werk! We hebben een fijn traject gedaan van 3 maanden bijna wekelijks een “gewoon doen”! sessie, waarin een goede opbouw zat. Ik kan het ondernemers die even worstelen met slim LinkedInnen en die te veel scrollen zeker aanraden!”

Marthe Renders

Advies - Projectmanagement - Programmamanagement - Bemiddeling - Netwerk - Vrouwelijk leiderschap in de zorg - Coaching

Annemieke van Waterschoot, LINKEDIN-GOEROE. Dat zou ze van mij best op haar profiel mogen zetten! Ik kwam met haar in contact via…. tja, het zal geen verrassing zijn: Linkedin.

Webinar gevolgd waar ik al een indruk van haar mocht opdoen en met goede bruikbare tips vandaan kwam. Direct ingeschreven voor de leuke, duidelijke en leerzame online training die je in handige porties kunt volgen op het moment dat je dat zelf het beste uitkomt. En dat is natuurlijk best handig als je een drukke coachpraktijk hebt en een gezin met vier heerlijke (pre)pubers. De training is verder onderverdeeld in een sectie die puur ziet op het technisch gebruik, een sectie die helpt bij je profiel en wat je wil bereiken met Linkedin, om het even of dat een representatief profiel is, je business wil genereren via Linkedin, of op zoek bent naar een toffe job en je een goede eerste indruk op een recruiter wil maken.

Naast dat feest, was de afterparty een sessie met Annemieke waarin ze echt specifiek inzoomde op al die dingen waar ik tegenaan liep of waarvan ze aanvoelde dat ik er iets mee zou kunnen. Gezellig, inspirerend en professioneel.

Lieve mensen, je ziet wel meer dingen langskomen via de social media waarbij je een voor opgenomen nietszeggende webinar kunt volgen, die je vervolgens de standaard sales funnel in duwt. Niets van dat alles bij Annemieke en haar Spiegelei communicatie: gewoon een eerlijke webinar waar ze ook nog eens live aanwezig is en ingaat op de dan spelende kwesties. Vervolgens waar voor je geld met een hele goede, bruikbare training en, als gezegd die inspirerende hands-on betrokkenheid die Annemieke simpelweg uitstraalt en ademt.

Niet verder over nadenken, gewoon doen en het rendement van je investering vlot oogsten. Mijn views verdubbelden tot vertienvoudigden binnen enkele weken. De interactie met m’n contacten nam ook zienderogen toe en de profileviews van mensen die ik nog niet kende werden dagelijks werk. Regelrechte aanrader! “

Robin Groen, Professional Certified Coach (ICF)

Executive Lifecoach | Voice Dialogue Facilitator | Lean Six Sigma Black Belt | Leadershipdevelopment |

Afgelopen januari heb ik een LinkedIn VIP Sessie van Annemieke gehad. Deze sessie had ik ingepland, omdat ik totaal geen verstand had van LinkedIn. Voor mij voelde LinkedIn als een ontzettend corporate social media-kanaal. Ik wist niet goed hoe ik mij moest gedragen op LinkedIn & was vooral benieuwd naar de cultuur op dit platform. Tijdens deze sessie heeft Annemieke mij niet alleen meegenomen in de technische kant van LinkedIn (profiel opmaken, zoekopdracht, filters etc.), maar heeft ze mij ook tips gegeven over conversaties op LinkedIn & heeft ze mij geholpen met het verzinnen van content. Ik gebruik LinkedIn nu met heel veel plezier, zonder het idee dat ik ontzettend zakelijk moet zijn. Annemieke heeft een bepaalde energie en manier van werken, waardoor ik ontzettend productief wordt. #actieindetaxi past dan ook precies bij wie zij is!

Lilian Plas

Video Trainer

Bij Spiegelei Communicatie heb ik een zeer gave workshop LinkedIn gevolgd. Dacht dat ik veel wist van LinkedIn, maar Annemieke heeft op een zeer deskundige manier mij de ogen geopend. Heb dus veel meer inzicht gekregen in de mooie wereld van wat er allemaal mogelijk is met LinkedIn. Dank daarvoor Annemieke. Voor de lezers van dit stukje; het is een aanbeveling om eens contact op te nemen met Spiegelei Communicatie, zodat er ook voor jou minder geheimen over blijven bij LinkedIn. Frans Kapteijns

Frans Kapteijns

Boswachter 🍃Wandelcoach 🍃Natuur🍃Wandelen 🍃Natuurbeleving 🍃Coaching 🍃Stiltewandeling 🍃Ambassadeur goede doelen

Ik heb een lekkere praktische en doelgerichte vip dag bij Annemieke gevolgd. Geleerd dat een contentkalender voor social media geen eng harnas is maar juist structuur, helderheid en rust geeft. Mooie upgrade van mijn LinkedIn profiel gemaakt samen en een jaar gevuld met onderwerpen en thema’s. Ik hou van haar directe, open en vrolijke manier van werken. Annemieke is er op uit jou met een tastbaar resultaat naar huis te laten gaan. Dat is goed gelukt

Carolijn Roelofs

No nonsense leiderschapscoach

Als ik naar mijn LI-profiel keek kreeg ik het idee dat er niet stond wat ik doe. Maar ik kreeg het zelf niet goed voor elkaar. Via LI kwam ik met Annemieke in aanraking en vond het heel aansprekend hoe ze doet en hoe ze eruit ziet. Haar online presence dus haha. Ik besloot met haar een 1 op 1 dag te gaan doen en het enige waar ik tegenop zag was een hele dag over mijzelf praten en denken. Die weerstand heeft ze goed aangepakt en volgehouden ook al riep ik dat het af en toe op werken begon te lijken. (En werken is leuk, maar ik wil vooral dat het leven op een speeltuin lijkt :-)). Ze is heel gedreven, weet ontzettend veel, heeft eigenlijk op al mijn vragen antwoord gegeven en ik ging dus met een helder profiel en een overvol hoofd naar huis. Er is nog veel meer werk aan de winkel (want ze inspireerde me ook voor een huisstijl en een andere url), maar mijn profiel staat nu als een huis. Aanrader dus voor elke ondernemer!

Mira Saia

Praktische sparringpartner voor ZZP'ers en ondernemers | Virtuele Assistenten-matching

Naar aanleiding van een paar berichten op LinkedIn en een zeer prettig telefoongesprek waar al uit bleek dat Annemieke goed luistert en zich kan verplaatsen in het probleem waar ik tegenaan loop, besloot ik om een LinkedIn sessie bij haar te boeken.

Na even te hebben kennisgemaakt komen we ter zake en helpt zij mij om duidelijk in kaart te brengen waar we mee aan de slag gaan. Ze luistert goed en doordat er een paar vragen spelen die direct aangepakt kunnen worden, geeft zij meteen een paar hele goede suggesties waar we mee aan de gang gaan. Direct, praktisch en meteen toegepast in de praktijk, waardoor zelfs tijdens de sessie al resultaat zichtbaar is. Aan het einde van de dag ga ik naar huis met een hoop inspiratie, maar ook met concrete handvatten waarmee ik mijn netwerk op LinkedIn kan uitbreiden en een plan van aanpak om mijn profiel verder te verbeteren + een strategie om mijn kennis en inzicht effectief op LinkedIn te kunnen delen.

Naderhand thuis gelijk aan de slag gegaan met alle tips en adviezen. En ook gebruik gemaakt van het aanbod dat ze de nieuwe samenvatting op mijn profiel zou bekijken. En dat heeft ze ook zeker gedaan. Even later kreeg ik de samenvatting in een document terug gemaild met allerlei tips en adviezen hoe deze nog beter was. Absoluut top! Zeker aan te bevelen.

Caspar van der Poel

Master Face Reader - versterkt communicatie - klantenservice - team building - anders leren kijken - coaching & training

Annemieke is kundig en weet goed waar ze over praat. Haar snelheid van werken en haar praktische, concrete aanpak maken dat er in korte tijd lekker veel meters worden gemaakt. Met haar creatieve inbreng is mijn profiel er een stuk duidelijker op geworden. Een afspraak met haar geeft veel inspiratie en energie om daarna zelf aan de slag te gaan, met een heldere strategie en de nodige structuur

Monique Biemans

Hoofd communicatie en public affairs bij de Nederlandse ggz

Ik heb afgelopen Dinsdag een Training gehad van Annemieke over LinkedIn en Social media. Hoe belangrijk het is om een goed profiel te hebben en hoe belangrijk zichtbaarheid is voor jou als ondernemer. Annemieke is heerlijk enthousiast en is echt een expert op Social Media gebied en raad ik zeker aan een workshop of training bij haar te volgen. Het was zo waardevol dat ik binnen een paar dagen al een enorm bereik heb op LinkedIn. Ze geeft echt enorm veel informatie wat ongelooflijk waardevol is. Ze is een behulpzame persoonlijkheid die al je vragen met passie beantwoord. Ze is dan ook een k(EI) in haar vak. Dankbaar voor deze geweldige leerzame dag. Liefs Trudie.

Trudie Kissen

Spiritueel Coach|Spirituele groei|KISS-Start|KISS-Methode|Auteur|Online ondernemer|Carddeck|KISS-Kaartleggen|

“Because of a maternity leave, Annemieke worked at my company for a couple of months. I am really happy with her writing skills and how she helped us professionalise our newsletters and other marketing communication

Rory Ligthart

Founder & managing partner at Fairview Indoor Media