Een ei blijft een ei totdat je er iets mee doet. Precies dát is ook wat er gebeurt met LinkedIn als het ontbreekt aan strategie, kennis en inspiratie. 

Jaloers zit je te kijken naar concurrenten die reacties scoren op LinkedIn, die in het nieuws komen om hun mening te geven en klanten werven via LinkedIn. 

Dat wil jij ook. Je wilt goed van start en je investering snel terugverdienen. Dat kan, zodra jij LinkedIn prioriteit geeft en aan de slag gaat. Actie in de taxi dus.

Hieronder staan verschillende opties om met mij samen te werken.

Heb je een MKB onderneming?

Voor bedrijven met meerdere medewerkers heb ik een kort traject dat bestaat uit 3 onderdelen: 

 1. Een strategiesessie met een concreet plan van aanpak (kan online)
 2. Een hands-on LinkedIn workshop voor de medewerkers (kan zeker ook online)
 3. Een contentplansessie voor minimaal 6 maanden. 

Daarna optioneel bij te boeken: mijn hulp of begeleiding bij het schrijven van berichten voor LinkedIn in abonnementsvorm. Bekijk ook Eggciting Content.

Neem gerust even contact met mij op, want elk bedrijf is verschillend. Dan bespreken we vrijblijvend waar jouw wensen en behoeften liggen en kan ik je passend adviseren.

“Ik plaatste een oproep voor hulp met marketing en LinkedIn en Annemieke stuurde me direct een mail en stelde voor om even te bellen. Ik vind het prettig als iemand proactief is en mij ontzorgt. In ons gesprek klikte het meteen.

Wat ik fijn vind aan onze samenwerking, is dat Annemieke heel praktisch is, mij bij de les houdt als het gaat om marketing en de berichtenstroom op gang houdt. We ontvangen veel reacties op onze verhoogde aanwezigheid op LinkedIn en merken ook dat ons netwerk is vergroot. Bovendien tippen mensen ons over mogelijke investeringen of koppelen ons aan mensen in hun eigen netwerk. De directe link naar conversie is in ons geval niet makkelijk te meten, maar ik geloof zeker dat onze activiteit op LinkedIn hieraan bijdraagt. We hebben veel meer sociaal contact met ons netwerk. Ik beveel je daarom zeker aan bij andere Business to Business organisaties, sterker nog dat heb ik al gedaan.”

Désirée van Boxtel

Karmijn Kapitaal

Zelfstandig ondernemer

Je wilt snel schakelen en een goede start op LinkedIn maken. In een strategiesessie van 3 uur zetten we de puntjes op de i in jouw communicatie. Afhankelijk van jouw behoeften gaat het over een sterk profiel, jouw content en strategie of de mogelijkheden van LinkedIn. En het blijft niet bij praten, je gaat meteen uitvoeren. Uit aftercare gesprekken met ondernemers weet ik dat we heel veel punten behandelen en dat je met een hoofd vol ideeën en inspiratie de sessie afsluit.

Ook online kunnen we deze sessies houden, we knippen ze dan op in 2 sessies. Beter voor de concentratie 😉

Bel of mail me even. In een kort gesprek weet ik beter waar je behoefte ligt en kijken we wat je nodig hebt.

Werken met Annemieke is een hele bewuste keuze geweest omdat ik een groei wilde maken met Linkedin en alleen met de beste professionals wil werken. Annemieke is scherp, schakelt snel en to the point. Weet van de actualiteiten en maakt direct de vertaalslag naar mijn business.

Ik dacht al aardig wat basiskennis te hebben van LI maar kwam er door Annemieke achter dat dit niet het geval was. Onze strategische LI sessies zijn heel waardevol en zetten mij meteen in de actie modus zonder in losse flodders te vervallen.

De acties passen namelijk heel goed bij mijn overall strategie. Heerlijk om LI zo op lekker eigenwijze te kunnen doen en mij dankzij Annemieke niet te conformeren.

Maaike Bruggeman MBA

The Business Trendwatcher ©

Als ik naar mijn LI-profiel keek kreeg ik het idee dat er niet stond wat ik doe. Maar ik kreeg het zelf niet goed voor elkaar. Via LI kwam ik met Annemieke in aanraking en vond het heel aansprekend hoe ze doet en hoe ze eruit ziet. Haar online presence dus haha. Ik besloot met haar een 1 op 1 dag te gaan doen en het enige waar ik tegenop zag was een hele dag over mijzelf praten en denken. Die weerstand heeft ze goed aangepakt en volgehouden ook al riep ik dat het af en toe op werken begon te lijken. (En werken is leuk, maar ik wil vooral dat het leven op een speeltuin lijkt :-)). Ze is heel gedreven, weet ontzettend veel, heeft eigenlijk op al mijn vragen antwoord gegeven en ik ging dus met een helder profiel en een overvol hoofd naar huis. Er is nog veel meer werk aan de winkel (want ze inspireerde me ook voor een huisstijl en een andere url), maar mijn profiel staat nu als een huis. Aanrader dus voor elke ondernemer!

Mira Saia

Praktische sparringpartner voor ZZP'ers en ondernemers | Virtuele Assistenten-matching

Lees hier even de hoe en wat van een sessie:

Wat aan bod komt – naar gelang jouw wensen:

 • ga je aan de slag met jouw LinkedIn profiel zodat het uitstraalt wie jij bent, waarvoor je staat en zo de juiste klanten aantrekt
 • maken we jouw LinkedIn bedrijfspagina aan
 • leer ik je hoe LinkedIn (technisch) werkt – dus wat vind je waar?
 • ontdek je hoe je meer en de juiste connecties krijgt in je netwerk
 • hoe je artikelen en bijdragen plaatst met het beste resultaat
 • bekijken we de statistieken, want meten = weten

En zeker komt dan aan bod:

 • Jouw LinkedIn strategie
 • Onderwerpen verzamelen en daar berichten naar schrijven
 • Hoe een contentkalender werkt die is aangepast op jouw jaarplanning
 • Je ontvangt formats die je helpen om in gesprek te komen met potentiële klanten
 • En ik help je op weg om berichten te maken die jouw doelgroep aanspreken.

We gaan samen met bovenstaande punten aan de slag. En na deze dag plan ik in overleg met jou een aftercare call van 30 minuten in, waarin je nog vragen kunt stellen.

Deze sessie is inclusief koffie/thee en een heerlijke lunch of indien online – opgeknipt in meerdere sessies. Tijdens deze periode ben ik voor jou bereikbaar en ik kijk en schrijf met je mee. Hoe meer jij je hiervoor inzet, des te sneller je resultaat ziet.