Neem contact met me op

Als je een JA voelt na het bekijken van mijn website en:

  • een contentstrategie- of LinkedInsessie inclusief plan van aanpak voor jouw onderneming wilt boeken.
  • op zoek bent naar jouw eigen verhaal en hoe je dat kunt vertalen naar toffe content om te delen.
  • in zelf content schrijven geen zin hebt en mij daarom vraagt dat voor je te doen.

Bij twijfel, doen! Ik heb veel ervaring in online (en ook offline) communicatie en ben breed geschoold op gebied van marketing, communicatie en storytelling. Stel je vraag en ik zal eerlijk antwoorden of we een match zijn. Je kunt me makkelijk via mail bereiken.

Ik ben slechts één actie van jou verwijderd!

Annemieke van Waterschoot
tel: 06-46614545
mail: annemieke@spiegelei-communicatie.nl

Kantooradres Spiegelei Communicatie
Laapersveld 75, 1213 VB te Hilversum

KvK nummer: 61356417

Opdrachtgevers vertellen:

Michel Doppert, GE Certified Six Sigma Master Black Belt: “Ik was van plan om te communiceren op LinkedIn en kwam bij jou terecht. De eerste kennismaking was uitermate positief. Je maakt een ijzersterke indruk door adviezen te geven op een leerzame en plezierige manier, waarin je echt kijkt naar wie ik ben. Jouw energieke drive past goed bij hoe ik onderneem.

Absolute gamechangers voor mij waren, dat je me liet ontdekken dat het belangrijk is dat je vooraf bepaalt wat je met je bericht wilt bereiken en àls je communiceert, je dichtbij jezelf blijft, dus op een authentieke manier communiceert. Dat bewustzijn heeft ertoe geleidt dat ik op een andere manier zaken doe en anders kijk naar mezelf als ondernemer.

In mijn berichten deel ik nu op een consistente manier mijn expertise aan de hand van persoonlijke ervaringen en voorbeelden. Door mezelf als merk te positioneren is er een hoge interactie met de mensen in mijn netwerk ontstaan op LinkedIn. Momenteel ben ik dagelijks actief aanwezig op LinkedIn. Bekenden, onbekenden, nationaal en internationaal delen hun visie en vragen mij om advies. Mijn trajecten verkoop ik al zonder dat er een marketingcampagne heeft gedraaid. Dagelijks treden nieuwe, waardevolle mensen toe tot mijn LinkedIn netwerk. Dat vind ik een bizar resultaat en overstijgt echt mijn verwachtingen. Daarom kan ik samenwerken met jou zeker aanbevelen.”

Michel Doppert Certified Six Sigma Master Black Belt