Toffe opdrachtgevers zijn mensen die dezelfde drive hebben als jij, met wie je een klik voelt en waar je graag mee samenwerkt. Daar krijg je energie van! Met deze mensen samen werk ik vol enthousiasme aan hun online zichtbaarheid op een leuke manier die bij ze past. Passie, kwaliteit en resultaat leveren en gevoel voor humor, dát zijn kwaliteiten waar ik op aanhaak. Ik laat het ze graag zelf vertellen.

Fans zeggen

Melinda Hildering van MnPakkieAn volgde het online programma Klanten via Social Media in 2018. De kennis en praktische tips over social media gaven haar onderneming in wording een boost.

 

Minke Maat van Minke Maat Woord & Beeld houdt van social media. Ze wilde meer structuur voor de diverse klanten en haar eigen bedrijf, zodat het haar meer tijdwinst oplevert.

 

Tijdens een Online Minicursus over social media gaf ik 5 dagen lang informatie, opdrachten en ben ik elke dag live om te inspireren en vragen te beantwoorden. Lenny Suijkerbuijk van My Full Essence International volgde een Online Minicursus over social media vanuit Singapore en was dolenthousiast. Ze vertelt je in deze video waarom.

 

Organisaties waarmee ik samenwerk: