ouwVoorbeelden van Eggciting Content? Een spannend boek dat je niet halverwege kunt stoppen. Een helder bedrijfsverhaal waarmee je laat zien waarvoor je staat. Persoonlijke ervaringen die meer zeggen over wie je bent en wat je leuk vindt. Verhalen die precies vertellen wie je wilt aanspreken. En dat op een leuke manier, ook voor jou. Want standaard is boring en auto-repeat…we zijn geen robots!

Eggciting Content is zeker niet alleen vrolijke verhalen vertellen. Eggciting Content gaat over schrijven zodat je verhaal emoties oproept bij de ander. Zo ga je de verbinding aan met de lezer. Je wilt ze uitnodigen tot een gesprek. Want in een gesprek kom je er pas achter wat en of je iets kunt betekenen voor de ander.

Ondernemers hebben weinig tijd. Social media is niet hun core business en kost hen moeite. Ze komen vaak niet verder dan hun aanbod door de strot duwen op social media. En als je dat 4 x hebt gedaan, geloof me, dan word je er zelf ook niet blij van.

De tijd die ze erin stoppen, besteden ze niet aan hun klanten. Jammer. 

Ik vind het supertof om te schrijven en haal vaak de leukste verhalen bij die ondernemers op, die ik in hun social media berichten verweef.

Eggciting Content uitbesteden

Voor ondernemers heb ik een kort traject, waarin we starten met een (praktisch) plan van aanpak. Hierin staat o.a. op wie je je richt, wat je boodschap is en de strategie op social media voor jou. En uit de strategiesessie die hieraan vooraf gaat, maken we een verzameling onderwerpen en invalshoeken waarmee ik voor jou aan de slag ga.

Eggciting Content gaat via een maandabonnement. Dit maandbedrag gaat in voor minimaal drie maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Het bedrag is afhankelijk van hoeveel berichten je wilt op welke kanalen en of je alleen de teksten wilt of ook dat ik alles voor je inplan. Wat een rust en tijd levert je dit op! Kun jij je focussen op de aanvragen die binnenkomen.

Join The Eggciting Content Club 

In The Eggciting Content Club werk je 3 maanden lang in een kleine groep aan jouw content! Je krijgt Masterclasses, brainstormsessies en persoonlijke 1:1 calls met mij, zodat jouw social media die jou helpt om in contact te komen met klanten. Je ontdekt hoe persoonlijke verhalen zorgen voor verbinding en interactie. Je gaat zelf aan de slag en krijgt ondersteuning uit de groep ondernemers. En natuurlijk ben ik er om jouw vragen te beantwoorden. 

Van “Ik kan niet schrijven” tot “Het kost me zoveel tijd om één bericht te bedenken” en “Waarover moet ik schrijven dan?” 

Stop maar, ik hoor deze kreten regelmatig. En weet je, het valt te leren, echt. 

“Als ik met jou spreek, gaat echt alles stromen en blijf ik schrijven. Die werk ik weer uit in mindmaps. Die tip om mindmaps te gebruiken, was voor mij een eyeopener. Ik merk dat ze mij enorm helpen om leuke berichten te schrijven.

Ik zocht het eerst te ver en kwam niet verder dan twee zinnen. Nu haal ik inspiratie voor mijn berichten uit mijn omgeving. Van vele kanten krijg ik te horen dat mijn berichten, visuals en mijn website zo mooi op elkaar aansluiten. Dus ja, ik ben blij en kan jouw Club absoluut aanraden, sterker nog ik noem je naam regelmatig.”

Precies hierom ben ik The Eggciting Content Club gestart: 3 maanden begeleid ik een groep ondernemers met hun Eggciting Content. En dat is niet alleen hoe je schrijft, je bepaalt ook een strategie, de doelgroep, de woordkeuze, welke onderwerpen en de verhaalvorm. Bovendien geef ik Masterclasses over alles waaraan behoefte is. Er is dus geen strikt programma, want dat is niet Eggciting. Jij bepaalt wat je nodig hebt en in de groep krijg je feedback. Alleen voor doeners!

The Eggciting Content Game

Sinds de start van Spiegelei Communicatie spreek ik met veel mensen en één punt komt altijd ter sprake: “Ik wil wel vaker posten, maar ik weet niet waarover ik moet schrijven. Het ontbreekt me aan inspiratie.” En in zo’n gesprek ging ik vragen stellen en gaf ik ze ideeën waardoor ik die twinkeling in hun ogen zag ontstaan. “Oh yes, dat zijn goede onderwerpen. Hier kan ik zeker wat mee.”

Begin 2020 onstond in mijn hoofd een idee waarover ik steeds enthousiaster werd. Om meer mensen tegelijkertijd te kunnen helpen met inspiratie, mooie verhalen en waardevolle berichten voor hun netwerk, ontwikkelde ik The Eggciting Content Game. Een kaartspel van 100 kaarten in vier verschillende thema’s met prikkelende vragen, die je aanzetten om verhalen te vertellen.
En het werkt!

Ontdek het zelf en bestel jouw Game, zodat je meteen inspiratie vertaalt naar persoonlijke verhalen. Ook ideaal om je team beter te leren kennen of geef The Game als een origineel en waardevol relatiegeschenk. 

Spiegelei Communicatie is zelf het beste voorbeeld van fantastische personal branding en de doorvertaling daarvan. Ik ben ook groot fan van The Eggciting Content Game! Zit echt heel goed in elkaar!

Eva Brouwer
Presentator, veelgevraagd vrouwelijke dagvoorzitter en presentatietrainer, Pak je Podium.

Eggciting Spelvormen

Naast het spel heb je ook Eggciting Spelvormen die je meteen laten zien hoe je alleen, met z’n tweeën of in teams dit spel kunt gebruiken om verhalen op te halen of een gesprek te starten. Daarbij verzorg ik workshops over Eggciting Content op locatie of online. Alle producten van Eggciting Content vind je op eggcitingcontent.com 

En bij vragen, contact me gerust.